Pakket internationaal versturen

Pakket versturen buitenland

Een pakket versturen naar het buitenland doe je simpel met Panther Logistics. Wij regelen het dat je goederen met zorg aankomt op zijn internationale bestemming. Een pakket internationaal versturen doen wij met het uiterste vakmanschap en wij zorgen voor een juiste verpakking en het regelen eventuele douane documenten. Bij Panther Logistics zijn de kosten voor onze koerierdienst pakket versturen buitenland direct zichtbaar. In sommige gevallen hebben we te maken met toeslagen (zoals douane, of toeslagen op de goederen die per land kunnen verschillen), dit zullen we meteen kenbaar maken na de bestelling. Kiest u ervoor om een pakket direct met spoed te versturen naar het buitenland? Houd dan rekening met hogere verzendkosten dan wanneer u de zending bij een normale zending. Met ons kan je zorgeloos je pakket versturen naar het buitenland, en dit doe je simpel via onze website.

Pakket versturen
naar buitenland

Betrouwbaar en goedkoop uw pakket versturen! Boek online en bespaar tot 70% Simpele deur-tot-deur bezorging. Stuur uw pakket makkelijk en goedkoop naar het buitenland.

Online pakket versturen
  • Spoedzending naar buitenland?

    Binnen 60 minuten halen wij uw pakket op

  • Goedkoop versturen buitenland

    Snel en goedkoop van deur tot deur

  • Naar het buitenland versturen

    24 uur per dag, 7 dagen per week

Goedkoop je pakket versturen door heel Europa

De wereldwijde verzenddienst van Panther Logistics is de ideale manier om goedkoop je pakket te versturen door heel Europa. Via onze website kan je direct je pakket naar het buitend versturen. Van thuisbedrijven, postorderbedrijven tot grotere bedrijven die met prioriteit een of meerdere zendigen naar het buitenland willen versturen zijn wij de ideale partij.

Onze zendingen naar het buitenland kunnen met spoed en verzekerd verstuurd worden met een probleemloze verzending van hun goederen willen regelen. Een pakketpost en goederen versturen naar het buitenland is via ons veel goedkoper en veel gemakkelijker dan via het postkantoor. Panther Logistics biedt voor zowel particulieren als de bedrijven het gemak om simpel en goedkoop een pakket naar het buiteland te versturen.

Via het online boekformulier kan je direct zien wat de goedkope transportkosten zijn voor je zending naar Europa of wereldwijd. Op deze manier kan je zien dat via ons verzekerd van zorg je pakket goedkoop verstuurd wordt naar europa of verder naar het buitenland.