Spoed & Expresszendingen

Spoedzendingen

Spoedzendingen met de Panther Logistics spoedkoerier; binnen 60 minuten staat onze spoedkoerier in Amsterdam voor uw deur om uw pakket op te halen. We leveren uw pakket/goederen zo snel als mogelijk af, of het nou gaat om een lokale, nationale of internationale zending. Je betaalt voor de spoedkoerier in Amsterdam geen extra tarief. Panther Logistics Koeriers bezorgt al je goederen voor een vaste lage prijs. Bij spoedzendingen of expresszendingen betaal je altijd een prijs die we baseren op de grootte, gewicht en afstand. Een expresszending is het zelfde als een spoedzending, al een expresszending vaker gebruikt wordt voor internationale zendingen. Zodra je ons hebt gebeld voor een spoed/expresszending komt de koerier binnen 60 minuten bij u langs om vervolgens de zending te leveren met je pakketten. Dit doen we zo snel als mogelijk bij de ontvanger van het pakket. Wij rijden speciaal voor je zending, zodat we geen omwegen hoeven te nemen.

Pakket met spoed versturen,
goedkoop en simpel.

Onze Panther Logistics spoedkoerier in Amsterdam is op elk moment te bestellen. In Nederland bezorgen wij je pakket en/goederen binnen 3 uur bij het afleveradres in Nederland. Deze spoedlevering kan je bezorgd worden voor ieder adres binnen Nederland met uitzondering van de Wadden Eilanden. Onze bekwame koeriers staan altijd voor je klaar om de bezorging zo spoedig en bekwaam te voltooien. Spoedzendingen zijn geschikt voor zendingen tot maximaal 750 kg.

Online pakket versturen
  • Binnen 60 minuten

    Bij u om de zending op te halen

  • Goedkope spoedkoerier

    In Amsterdam en omstreken

  • Spoedkoerier Amsterdam

    24 uur per dag, 7 dagen per week

Spoedzending Europa

Spoed transport in heel Europa Naast de zendingen die we in Amsterdam en omstreken bezorgen, rijdt onze spoedkoerier ook graag voor u naar Leeuwarden of Maastricht. Daarnaast zijn spoedleveringen door heel Europa mogelijk bij Panther Logistics. Of het nu gaat om een document dat de volgende dag bezorgd moet zijn of een zware zending, er is altijd een geschikte spoedzending. Daarbij bieden wij onze betrouwbare koeriersservice die je nodig hebt.