Particuliere koeriersdiensten

Particuliere koerier en verhuisservices

Particuliere Koeriersdiensten

Bij Panther Logistics wordt uw pakket en goederen exclusief met onze koerierdienst vervoerd. Wij zijn de koeriersdienst express oplossing als u op zoek bent naar een koerier in Amsterdam, Zaandam, Den Haag, Haarlem, Hoofddorp. Onze koeriersdiensten bestaan uit professionele chaffeurs die uw pakket met grote zorg bezorgen of vervoeren naar elk gewenste bestemming.

Uw zending veilig en snel in Amsterdam en andere grote steden in Nederland.
Onze koeriers rijden exclusief voor u van en naar Amsterdam en door heel Nederland en zorgen dat alle goederen met zorg behandeld worden. Indien gewenst kunnenw onze bussen verzegelen, zodat er optimale veiligheid gegarandeert is. Onze vakbekwame chaffeurs bezorgen niet alleen uw goederen, maar we leveren extra service verder dan de voordeur, zoals het in- en/of uitpakken van goederen tot het meedenken en helpen.

Binnen 30 minuten op weg met de Spoedkoerier
Onze koeriers zorgen niet alleen dat alles correct wordt afgehandeld, er wordt ook voor gezorgt dat dit snel gebeurt. Onze koerier kan binnen 30 min voor u al op de weg zijn naar uw bestemming. Omdat Panther Logistics een uitgebreid wagenpark heeft met professionele koerierchaffeurs die dag en nacht stand-by staan. Daarnaast bieden we een verzekering aan en een track en trace, zodat u transparant alles kunt volgen.

Heeft u interesse en wilt u snel contact, gebruik dan onze Whatsappfunctie en klik op de link: +31623430583

Same Day Delivery Voor uw bedrijf

Speel in op de trend die door grote webshops is ingezet en geef je klanten de mogelijkheid hun bestelling dezelfde dag te ontvangen met Panther Same Day Delivery.

Alle zakelijke koeriersdiensten