Koerdienst opslag en warehousing Amsterdam

Opslag en logistiek met warehousing

Op zoek naar opslag en koeriersdiensten met een breed logistiek netwerk? Panther Logistics biedt van elke omvang een efficiënte opslag- en overslagmogelijkheden in Amsterdam. Of de behoefte van een ondernemer nu groot of kleine opslagruimte vereist, wij bieden een groot verzorgde opslag ruimte aan voor iedereen.
Je kan er ook voor kiezen dat wij de goederen komen ophalen en vervolgens plaatsen in onze opslagruimte. Je kan direct contact opnemen via Whatsapp of een maatwerk offerte opvragen, dan nemen wij dezelfde dag nog contact op (ook in het weekend).

Verschillende opslag mogelijkheden

Panther Logistics biedt verschillende types opslagmogelijkheden en ruimtes aan. Wij bieden de opslag aan in onze eigen distributie opslagruimte waar we met zorg uw goederen opslaan. Je kan bij ons terecht voor de volgende type opslag in onze opslagruimte te Amsterdam.
 • Pallet opslag
 • Opslag goederen
 • Bulk opslag
 • Opslag op legborden
 • Speciaal beveiligde opslag

Opslag warehousing in Amsterdam,
veilig en goedkoop

Heb je goederen die tijdelijks of voor een langere tijd moet worden opgeslagen in onze opslagruimte? Heb je transport nodig voor je goederen maar niet genoeg ruimte vanwege het tijdschema? Bij Panther Logistics bieden wij opslagruimte aan in Amsterdam en denken wij altijd met je mee. Indien gewenst halen wij je goederen op.

Online pakket versturen
 • Opslagruimte in Amsterdam

  Voor klein en groot

 • Opslagruimte met ophaalservice

  Indien gewenst halen wij je goederen op

 • Opslag voor korte of lange tijd

  Wij bieden opslagruimte aan voor elke situatie

Opslagruimte in Amsterdam

Je goederen staan bij ons in het opslagcentrum, verwarmd en beveiligd. Of je nu je spullen voor een aantal maanden gaat opslaan of voor een langere periode, je spullen staan veilig in onze opslagruimte in Amsterdam. Indien gewenst kan je goederen laten ophalen en laten plaatsen in onze opslagruimte in Amsterdam.